Ο Ναυπάκτιος Νικόλας Παπαχριστόπουλος πρώτος των πρώτων στη Δυτική Ελλάδα με 19.440 μόρια

 

Από τις πιο υψηλές επιδόσεις στην Ελλάδα, έπιασε ο μαθητής του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπάκτου Νικόλας Παπαχριστόπουλος, που έχει και την καλύτερη επίδοση μεταξύ όλων των υποψηφίων στην Αιτωλοακαρνανία, με 19.440 μόρια.

Μα βάση μάλιστα τις βαθμολογίες που έχουν γίνει γνωστές σε ολη τη Δυτική Ελλάδα, ο Νικόλας, είναι πρώτος των πρώτων στις φετινές πανελλαδικές.

Ο νεαρός ήταν υποψήφιος στο 2ο πεδίο και φιλοδοξεί να σπουδάσει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Με την επιτυχία του βέβαια, το όνειρό του, θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Νικόλας, έγραψε 100/100 στα Μαθηματικά, 98/100 στη Χημεία, 94/100 στη Φυσική και 94/100 στην έκθεση, «σπάζοντας» τα κοντέρ με όπλα την υπομονή, την επιμονή και φυσικά την στήριξη από το περιβάλλον του, από την οικογένειά του και βέβαια τους εκπαιδευτικούς του, που πίστεψαν στις δυνατότητες του και τον βοήθησαν στο επίτευγμά του.

Ο απόφοιτος πλέον μαθητής, κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα για την ακαδημαϊκή του πορεία, που όλοι εύχονται να είναι αντίστοιχη της μαθητικής, ώστε να τεθούν οι βάσεις μιας μελλοντικά επιτυχημένης επαγγελματικής – επιστημονικής  σταδιοδρομίας.

Σχόλια