Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Αγώνας Δρόμου «Αmvrakikos Run 2024» που διοργάνωσε ο Δήμος Αμφιλοχίας το απόγευμα της Κυριακής στην Αμφιλοχία.Με μήνυμα «Τρέχω για τον Αμβρακικό» δρομείς όλων των ηλικιών και από διάφορα μέρη της Ελλάδας ξεκίνησαν από το λιμάνι της Αμφιλοχίας και διέσχισαν μια παραθαλάσσια διαδρομή ανατολικά της πόλης, τρέχοντας τα 10 και τα 5 km. Προηγήθηκε αγώνας για μαθητές δημοτικού στην παραλία.
Στους δρομείς έδιναν ρυθμό κατά μήκος της διαδρομής οι μαθητές της μουσικής σχολής Αμφιλοχίας. Στον τερματισμό παρέλαβαν τα μετάλλιά τους και ακολούθησαν απονομές από τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Σάκη Τορουνίδη και εκπροσώπους των Αρχών και φορέων της πόλης στους τρεις πρώτους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας.
Βάζοντας στο επίκεντρο τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τα αθλητικά δρώμενα και στο πλαίσιο δημιουργίας δράσεων και προγραμμάτων στους τομείς του αθλητισμού, σκοπός είναι η αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για 5η χρονιά, να δυναμώνει κάθε χρόνο και να κινητοποιεί ακόμη περισσότερους πολίτες να συμμετέχουν.
Τιμητική βράβευση πραγματοποιήθηκε και στους αθλητές του Πυγμαχικού Γυμναστικού Συλλόγου Αμφιλοχίας που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που υποστήριξαν τη διοργάνωση.
Τη διοργάνωση επιμελήθηκε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμφιλοχίας.

Αμφιλοχίας.

https://e-maistros.gr

                   

Σχόλια