Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο πανηγύρι με Βελισσάρη και Γιαννούλη στο Βλυχό Λευκάδας Την Κυριακή 7 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Βλυχό Λευκάδας, όπου τιμάται η Ιερά Πανήγυρις Αγίας Κυριακής και θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη ανεπανάληπτο γλέντι με τους κορυφαίους Γιώργο Βελισσάρη και Ματθαίο Γιαννούλη.

Σε ένα αυθεντικό, παραδοσιακό γλέντι, ο μοναδικός Γιώργος Βελισσάρης και ο ανεπανάληπτος Ματθαίος Γιαννούλης έρχονται στη Λευκάδα για να “βουλιάξουν” από κόσμο και διασκέδαση το νησί. Μαζί τους στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης στο κλαρίνο Πάνος Πλαστήρας και οι μοναδικοί στο είδος τους Γιάννης Σιδέρης στο βιολί και ο Βαγγέλης Βλαστάρης. Τη βραδιά θα ανοίξει η Λευκαδίτισσα τραγουδίστρια Στέλλα Θάνου με την ορχήστρα της.

Η καρδιά του λευκαδίτικου πανηγυριού «χτυπά» για μια ακόμη φορά στην γνωστή για τα γλέντια της μουσικοταβέρνα «Η Θράκα», και μετά την τεράστια επιτυχία με τη Γωγώ Τσαμπά, οι διοργανωτές Γιώργος Μπαριάμης και Χρήστος Σκληρός έχουν φροντίσει για μια ακόμη άρτια διοργάνωση και μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Με άφθονες παγωμένες μπύρες, χειροποίητα σουβλάκια και ατελείωτο κέφι μέχρι το πρωί!

7 Ιουλίου, όλοι δρόμοι οδηγούν στο Βλυχό Λευκάδας

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 6979 244375 – 6974151975

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:56
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:47

Σχόλια