Ανακοίνωση για ρύθμιση οφειλών και λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης.

 


to dimarxeio astakoy me logo
 
Αστακός, 5.7.2024
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΛΗΨΗ
ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων, ρυθμίσεων και λήψης αναγκαστικών μέτρων σε οφειλέτες μεγάλων χρηματικών ποσών, καλούμε τους δημότες, να προσέλθουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με την πάγια ρύθμιση που συνεχίζει να ισχύει των 12 ή 24 δόσεων.
 
Η καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Ιουλίου.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Δήμος θα προχωρήσει άμεσα και ανεξαιρέτως την διαδικασία εκ νέου ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ που προβλέπεται από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 300 €.
Η ανταπόκριση σας εξυπηρετεί την ανταποδοτικότητα και την λειτουργικότητα των υπηρεσιών.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο εσόδων του Δήμου Ξηρομέρου, στους αρμόδιους υπαλλήλους Σκαπέτη Ιωάννα και Ντίνο Θωμά τηλ. 2646-360539 και 2646-360544.

ΕΚ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Σχόλια

  1. ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ . ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΑΠΗΤΟ blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου