Πρόδρομος Ξηρομέρου: Πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός του χωριού στα πλαίσια της "Παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος"

 

Πρόδρομος Ξηρομέρου: Πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός του χωριού στα πλαίσια της "Παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρομιτών Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» πραγματοποίησε συμβολικό καθαρισμό στο χωριό Πρόδρομος Ξηρομέρου τιμώντας την «Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος». Σημαντική βοήθεια προσέφερε ο Δήμος Ξηρομέρου. 

Ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Χρόνης Ιωάννης (που έχει την εποπτεία και ευθύνη του Περιβάλλοντος, Πρασίνου και της Καθαριότητας) μίλησε για την ημέρα περιβάλλοντος και ανέφερε ότι στηρίζει τις πρωτοβουλίες αυτές. Επίσης δήλωσε ότι οι δημότες είναι υποχρεωμένοι να καθαρίζουν τα οικόπεδα τους για αποφυγή πυρκαγιών.

image 15

image 09

Ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κος Σταύρος Λαϊνάς δήλωσε: «Πραγματοποιήθηκε στο χωριό Πρόδρομος Ξηρομέρου, εθελοντικός καθαρισμός στην περιοχή του χωριού και στον δρόμο προς την Χρυσοβίτσα. Στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος» που είναι κάθε χρόνο η 5η Ιουνίου και φέτος το θέμα είναι «Η γη το μέλλον μας». Στο έργο αυτό μας βοήθησε και ο Δήμος Ξηρομέρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιβάλλον μας αφορά όλους μας και είναι μέρος της ζωής μας. Λιγότερη ρύπανση=Καλύτερη ποιότητα ζωής. Να αναφέρουμε ότι Πολιτιστικές εκδηλώσεις θα γίνουν στο χωριό μας αρχές Αυγούστου και είστε όλοι προσκεκλημένοι.»

https://aitoloakarnaniabest.gr

image 01

image 03

image 05

image 06

image 07

image 08

image 10

image 11

image 12

image 13

image 14

 

Σχόλια