Ραντεβού Τσίπρα με εκπροσώπους του Athens Alive

Ραντεβού Τσίπρα με εκπροσώπους του Athens AliveΣτην Αθήνα έρχονται οι εκπρόσωποι των εταιριών που έφερε στην Ελλάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κι αποτελούν την κοινοπραξία Athens Alive, για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα.

Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πορεία του Athens Alive αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την κοινοπραξία των εταιριών - κολοσσών που έφερε στην Ελλάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα έρθουν στην Αθήνα για να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Στη συνάντηση αυτή, που θα γίνει στα τέλη της εβδομάδας, θα δώσει το «παρών» και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες.

Ένας από τους βασικούς λόγους που θα γίνει η εν λόγω συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η ενημέρωση από πλευράς της κυβέρνησης για τις αλλαγές στους συντελεστές δόμησης στο ΟΑΚΑ αλλά και γενικότερα για τη δρομολόγηση των επόμενων βημάτων που απαιτούνται έτσι ώστε να υλοποιηθεί αυτό το τεράστιο πρότζεκτ. Συνεπώς, αυτό σημαίνει πως έχουν προχωρήσει αρκετά οι διεργασίες που γίνονται από τις ομάδες εργασίας τόσο της κυβέρνησης όσο και των ανθρώπων του Athens Alive και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σε κάθε περίπτωση, το ραντεβού με τον πρωθυπουργό δεν μπορεί παρά να είναι ένα θετικό και σημαντικό βήμα για την κοινοπραξία Athens Alive κι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση έτσι ώστε να υλοποιηθεί ένα πρότζεκτ που θα αποφέρει μια επένδυση της τάξης του δισεκατομμυρίου στη χώρα... 

Πηγή: Leoforos.gr

Σχόλια