Διαμαρτυρίες για την εικόνα στην παραλία του Μύτικα (φωτο)


Πολλά είναι τα παράπονα κατοίκων αλλά και επισκεπτών του Μύτικα για την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην παραλία.
Με την καραντίνα του κορωνοϊού να φτάνει πολλούς δήμους στα “όρια” τους, το αποτέλεσμα ήταν να συσσωρευτούν και πολλά προβλήματα. Ειδικά σε μια περιοχή που προσπαθεί να “ανασάνει” μέσω του τουρισμού.
Στον Μύτικα αναγνώστες του agriniopress.gr διαμαρτύρονται για την εικόνα δίπλα στο λιμάνι. Σε μεγάλο τμήμα της παραλίας μάλιστα υπάρχουν υλικά που σχετίζονται με το έργο της ύδρευσης του Καλάμου, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η πρόσβαση και να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.
Το πρόβλημα αυτό δεν είναι και το μοναδικό.
“Ηλεκτροφωτισμός ανύπαρκτος, χορτάρι δύο μέτρα, σκουπίδια και οι σωλήνες με τα πλοκια που έχουν πιάσει όλη την παραλία δύο μήνες κι αν πέσει κανείς σκοτώθηκε” αναφέρει χαρακτηριστικά σε μήνυμά του αναγνώστης.
Δείτε τις εικόνες:

Σχόλια

 1. Μας πήρανε χαμπάρι και στο Αγρίνιο .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ καλή διαφήμιση από την δημοτική αρχή για τον Μύτικα τον οποίο προτιμούν πολλοί Αγρινιώτες για τις διακοπές τους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο στον Δήμαρχο μας . κάνει σπουδαία δουλειά στο Μύτικα για την προσέλκυση τουριστών . Η επιτομή της ανικανότητας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η φήμη σας εξαπλώνεται Η ανικανότητα σας αρχίζει να σταθεροποιητε Όταν κατάρρευση η επικοινονιακη υπέροχη και η κοινωνική ανοχή θα μοιράζετε με τσίρκο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αναδεικνύουμε βλακείες όταν δεν έχουμε τι να γράψουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου