Αστακός Ξηρομέρου : Καμία ελπίδα;

 

Καμία ελπίδα;

Πριν λίγες μέρες ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με την περιφέρεια, ως δείγμα πολιτισμού τοποθέτησαν στην πλαζ του Αστακού μια ράμπα  η οποία  βοηθά τους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα , να έχουν πρόσβαση στην θάλασσα.

Ερχόμενος σήμερα για μπάνιο στον Αστακό, με λύπη μου είδα μικρά παιδιά και εφήβους, να την έχουν μετατρέψει σε παιχνίδι, να χοροπηδάνε πάνω, να κρέμονται από τα σίδερα και γενικά να μην σέβονται τον ρόλο ύπαρξης της συγκεκριμένης κατασκευής.

Οπωσδήποτε τα μικρότερα παιδιά, δεν αντιλαμβάνονται πόσο σπουδαία είναι μια τέτοια κατασκευή για κάποιους συνανθρώπους μας και πόσο οφείλουν να την σέβονται, οι γονείς τους όμως;

Τι έκαναν αυτοί οι γονείς;

Τελικά πήγαν δύο κύριοι, τους έκαναν παρατήρηση και απομακρύνθηκαν προσωρινά.... αυτός είναι ο πολιτισμός μας τελικά; Θέλουμε Αστυνόμο πάνω από το κεφάλι μας για να πράττουμε τα αυτονόητα;

Δεν βάζω φωτογραφία της ράμπας από σεβασμό σε όλους μας, βάζω όμως μια φωτογραφία που μόλις τράβηξα στην πλαζ, αξιολύπητο δείγμα του πολιτισμού μας και πόσο μια μερίδα συνανθρώπων μας..... σέβεται το περιβάλλον και τον εαυτό της.

Καλή Παναγία σε όλους, η χάρη της να μας φωτίσει.

Την συγκεκριμένη ανάρτηση την έκανε αναγνώστης της σελίδας Βελούτσα και εμείς την αντιγράψαμε.



Σχόλια


  1. Για αυτό που λέτε κύριε Vaggelis Xirimero έχετε απόλυτο δίκιο ,ως προς το σκέλος ότι μικρά παιδιά χωρίς καμία επίβλεψη από τους γονείς τους βανδαλίζουν αυτό το πολύ χρήσιμο μηχάνημα για ανάπηρους ,το οποίο τοποθέτησε η Περιφέρεια μαζί με αλλά οκτώ ,χωρίς να έχει καμία ενέργεια η συμμετοχή ο Δήμος πουθενά .
    Στην φωτογραφία που δείχνετε ,υπάρχουν κάποια από τα εκατοντάδες πλαστικά ,που άφησαν κάποιοι ασυνείδητοι ,οι οποίοι δεν σέβονται το περιβάλλον .
    Γι αυτούς υπάρχει ο Δήμος που αυτό το διάστημα των δυο μηνών με την αύξηση του πληθυσμού, θα πρέπει με τις υπηρεσίες του να είναι σε ετοιμότητα και να μαζεύει τα πλαστικά των ασυνείδητων .
    Είδατε εσείς καμία ετοιμότητα από πλευράς Δήμου.
    Γι αυτό δεν είπατε τίποτα παρά μόνο για τα μικρά παιδιά .
    Πήρε σας παρακαλώ χαιρετίσματα στην τοπική εξουσία .
    Μην το ξεχάσετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου