Πέντε προσλήψεις για την Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 

Ν.Π.I.Δ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 294/2-10-2020

 Στον Αστακό και στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου σήμερα την εικοστή τρίτη (23η) του μηνός Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. συνήλθε η Επιτροπή που συγκροτήθηκε με την 5/24.01.2020 (ΑΔΑ:Ω0ΠΠΟΞ15-09Θ) απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, προκειμένου να ελέγξει τα δικαιολογητικά και να καταρτίσει τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης των υποψηφίων της 294/2-10-2020 προκήρυξης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Στη συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν παρόντες:

 1. ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

2. ΜΑΣΣΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

 3. ΣΤΡΑΤΟΜΗΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ

 Ο Πρόεδρος της επιτροπής ύστερα από τη διαπίστωση απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και είπε τα εξής: Έχοντας υπόψιν 1. την αριθ. πρωτ. 294/2-10-2020 Ανακοίνωση για την πρόσληψη πέντε πτυχιούχων φυσικής αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τα προγράμματα άθλησης για όλους περιόδου 2020-2021. 2. την αριθ. 5/24.01.2020 (ΑΔΑ:Ω0ΠΠΟΞ15-09Θ) απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, με την οποία συστήθηκε η παρούσα επιτροπή για τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. 

Τα μέλη της επιτροπής αφού άκουσαν τον Πρόεδρο, είδαν τη σχετική προκήρυξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης , τα απαιτούμενα προσόντα ανά ειδικότητα-κλάδο και κατηγορία και τις αιτήσεις των υποψηφίων και τα επισυναπτόμενα σε αυτά δικαιολογητικά, καταρτίζουν τους κάτωθι πίνακες:

Συνημμένα:
 


Σχόλια

 1. ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στην Αρχη βλέπουμε στους πίνακες να αναγράφονται 3 υποψήφιοι και στα αποτελέσματα οι επιτυχόντες να είναι 4 .
  Πως γίνεται αυτό ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σαινια η επιτροπή δεν μπορούν να μοιρασουν δύο γαιδουργιων άχυρο

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 5. Τα δικά μας παιδιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ COVID 19 ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
  ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Θα περίμενα από αυτή την δημοτική αρχή την οποία ψήφισα να ασχοληθεί με πιο σοβαρά πράγματα . Σε ποιον θα κάνουν γυμναστική ??? στους παππούδες και τις γιαγιάδες στα έρημα χωριά??? άσε που υπάρχει απαγορευτικό λόγω κορωνοιού Άρα θα κάθονται και θα πληρώνουμε τσάμπα λεφτά . Κύριοι ασχολήθητε με πιο σοβαρά πράγματα με το νερό που δεν πίνετε και κάνατε αυξήσεις, με την καθαριότητα ππυ βρωμανε τα χωριά μας ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου