Πέντε προσλήψεις για την Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου .



 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ 

Ν.Π.I.Δ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 294/2-10-2020

 Στον Αστακό και στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου σήμερα την εικοστή τρίτη (23η) του μηνός Οκτωβρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ. συνήλθε η Επιτροπή που συγκροτήθηκε με την 5/24.01.2020 (ΑΔΑ:Ω0ΠΠΟΞ15-09Θ) απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, προκειμένου να ελέγξει τα δικαιολογητικά και να καταρτίσει τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης των υποψηφίων της 294/2-10-2020 προκήρυξης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου Στη συνεδρίαση της Επιτροπής ήταν παρόντες:

 1. ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

2. ΜΑΣΣΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΟΣ

 3. ΣΤΡΑΤΟΜΗΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ

 Ο Πρόεδρος της επιτροπής ύστερα από τη διαπίστωση απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και είπε τα εξής: Έχοντας υπόψιν 1. την αριθ. πρωτ. 294/2-10-2020 Ανακοίνωση για την πρόσληψη πέντε πτυχιούχων φυσικής αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τα προγράμματα άθλησης για όλους περιόδου 2020-2021. 2. την αριθ. 5/24.01.2020 (ΑΔΑ:Ω0ΠΠΟΞ15-09Θ) απόφαση του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, με την οποία συστήθηκε η παρούσα επιτροπή για τον έλεγχο των δικαιολογητικών και την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. 

Τα μέλη της επιτροπής αφού άκουσαν τον Πρόεδρο, είδαν τη σχετική προκήρυξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης , τα απαιτούμενα προσόντα ανά ειδικότητα-κλάδο και κατηγορία και τις αιτήσεις των υποψηφίων και τα επισυναπτόμενα σε αυτά δικαιολογητικά, καταρτίζουν τους κάτωθι πίνακες:

Συνημμένα:
 






Σχόλια

  1. ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Αρχη βλέπουμε στους πίνακες να αναγράφονται 3 υποψήφιοι και στα αποτελέσματα οι επιτυχόντες να είναι 4 .
    Πως γίνεται αυτό ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαινια η επιτροπή δεν μπορούν να μοιρασουν δύο γαιδουργιων άχυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ COVID 19 ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
    ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα περίμενα από αυτή την δημοτική αρχή την οποία ψήφισα να ασχοληθεί με πιο σοβαρά πράγματα . Σε ποιον θα κάνουν γυμναστική ??? στους παππούδες και τις γιαγιάδες στα έρημα χωριά??? άσε που υπάρχει απαγορευτικό λόγω κορωνοιού Άρα θα κάθονται και θα πληρώνουμε τσάμπα λεφτά . Κύριοι ασχολήθητε με πιο σοβαρά πράγματα με το νερό που δεν πίνετε και κάνατε αυξήσεις, με την καθαριότητα ππυ βρωμανε τα χωριά μας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου