ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ αντιπολιτεύονται κοιμώμενοι ή κρυπτόμενοι..

 


 

Απορίας άξιο είναι η για 2η συνεχόμενη φορά  απουσία σύσσωμης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου χωρίς να ενημερώσει Δημοτική Αρχή και τους δημότες για τους λόγους της απουσίας της.

Η ανάγκη ύπαρξης ισχυρής και δομημένης αντιπολίτευσης σε μία δημοκρατία είναι εκ των βασικότερων συστατικών στοιχείων, απαραίτητο για τη σταθερότητα και την ποιότητά της. 
 
Καμία κυβέρνηση ,Περιφερειακή ή Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να φέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα χωρίς στον αντίποδα να υφίσταται η εποικοδομητική και, πολλές φορές, επιθετική κριτική της αντιπολίτευσης. 
 
Γι’ αυτό άλλωστε η δημοκρατία θεωρείται το καλύτερο πολίτευμα για τη ζωή των πολιτών . Εποικοδομητική αντιπολίτευση όμως με επιχειρήματα και προτάσεις.
 
Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα των παρόντων και όχι των απόντων…
 
Η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου δείχνει να ζητά την ισχυρή και δομική μείζων αντιπολίτευση, αυτήν που θα την κάνει καλύτερη γιατί σήμερα ο αγώνας στο « γήπεδο», μοιάζει με το “μονό” στο μπάσκετ ..
 
Αν εν τέλει η  ηγετική ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξηρομέρου δεν δύναται  να ανταποκριθεί στα θεσμικά καθήκοντα της και  υπό το βάρος της πραγματικότητας ας παραιτηθεί.

https://veloutsanews.blogspot.com/2021/06/blog-post_842.html

Σχόλια