Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου. –Νέος Πρόεδρος ΔΣ ο ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

 



      Σύμφωνα με τη σημερινή,Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2023, ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγησαν, ο πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου.  

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου  
ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
ΖΟΡΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου
ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η εκλογή του Προέδρου και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρξε ομόφωνη. Για την εκλογή του Αντιπροέδρου στην ψηφοφορία ψήφισε κατά ο ΧΡΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Για την εξαμελή Δημοτική Επιτροπή που θα ασκεί πλέον τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από την παράταξη του Δημάρχου "ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ" για τα τέσσερα μέλη που έχει ως δικαίωμα εκλογής εξελέγησαν με 12 ψήφους οι, ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, και αναπληρωματικοί οι, ΤΣΟΜΠΟΥ-ΠΑΥΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΔΡΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΗΤΣΑΝΗ ΙΩΑΝΝΑ και ΧΡΟΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Η δεύτερη "ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" και η τρίτη παράταξη "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ" για τα δύο μέλη που έχουν ως δικαίωμα εκλογής εξελέγησαν με έξι ψήφους οι, ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ και ΓΚΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και αναπληρωματικοί οι, ΤΟΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΚΡΑΒΒΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.

Επίσης από τον κ. Γαλούνη και σύμφωνα με πρόβλεψη νόμου, προτάθηκε ο ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ άτυπα και χωρίς δικαίωμα ψήφου να συμμετέχει στη Δημοτική Επιτροπή.
https://xiromeronews.blogspot.com

Σχόλια